Workshop4-astro

WORKSHOP

Visdom från stjärnorna

Utforska dig själv och din livsplan med astrologi

Workshop, söndag 19 november, kl 11.00-16.00

En fascinerande workshop som tar dig bortom populärastrologin och ger dig en djupare inblick i stjärnornas visdom och ditt eget födelsehoroskop!Visdom från stjärnorna

I den här workshopen kommer du att få utforska ditt eget horoskop med fokus på att förstå dig själv och din personliga dynamik bättre samt hitta nycklarna till din livsväg och varför ditt liv är utformat som det är.  

 

Astrologi är ett stort och komplext område och det är omöjligt att lära sig konsten att tolka ett helt horoskop på bara några timmar, men det du kommer att få lära dig här är några utvalda koncept och tekniker som ger dig en grundläggande förståelse och lyfter fram det mest väsentliga i ditt födelsehoroskop. 

I workshopen ingår också följande material som du får behålla.


 • Uträkning och en egengjord utskrift av ditt horoskop
 • En snabbguide med symbolförklaring
 • Ett kurshäfte med teoretisk information och övningar
 • Arbetskort med nyckelord och förklaringar till alla zodiaktecken, hus och planeter 


Du behöver inga förkunskaper för att delta, men du behöver veta dina födelseuppgifter, för att jag ska kunna ta fram ditt horoskop och göra en utskrift till dig. Det som behövs är platsen där du föddes samt en så exakt födelsetid som möjligt. (Klicka här för mer info om hur du tar reda på dina födelseuppgifter).


* * *


Astrologi är en uråldrig kunskap som lär oss att livet är betydelsefullt och ingår i ett större sammanhang. Om vi tar oss tid och lär känna den djupare meningen bakom symbolerna, förmedlar de en djup visdom om människans livsmysterium och öppnar upp oss för en mycket större och bättre förståelse för oss själva och det universum vi lever i och är en del av.   


Astrologi finns i många olika former och inriktningar. Grunden för den här workshopen  är det jag kallar esoterisk, själscentrerad astrologi. Det är en inriktning med fokus på självkännedom och att hjälpa oss framåt i vår utveckling genom att tydliggöra det syfte vi kommit hit för att uppfylla och arbeta med. Den röda tråden är att få en djupare förståelse för vår personliga dynamik och varför vi är här, så att vi kan ta vara på de möjligheter som just det här livet erbjuder. I grunden handlar det om att bryta oss loss från våra begränsningar och förstå vad det är som håller oss tillbaka, så att vi kan ta tillbaka vår egen makt och börja använda våra krafter och resurser på ett klokt och medvetet sätt för att skapa det vi vill och börja leva i harmoni med oss själva och omgivningen. 


* * *


För mig var det först när jag hittade den här astrologiformen som alla bitar föll på plats och jag kunde förstå mitt födelsehoroskop på ett sätt som gav mig de svar jag sökte. Under de många år som jag famlade i mörkret och förtvivlade på grund av mina hälsoproblem, leddes jag in på en resa där jag blev tvungen att omvärdera mig själv och hitta en ny grund att stå på. Jag är oändligt tacksam för att jag under de här åren hade just den här astrologin till min hjälp. Den gav mig ett högre perspektiv och en andlig struktur att luta mig emot som verkligen hjälpte mig att förstå det som hände mig på ett djupare plan.


Med den här workshopen vill jag ge fler möjlighet att upptäcka vilken fantastisk källa till självkännedom och livskunskap födelsehoroskopet kan bli med de rätta teknikerna.


Ur innehållet:

 • Introduktion till själscentrerad astrologi
 • Vad är ett horoskop och hur läser du det?
 • Om livets syfte och din livsplan
 • Solen, Månen & Ascendenten i ditt horoskop
 • Planeterna och livets utmaningar
 • Din sanna identitet och arvet från det förflutna
 • Att se det större mönstret
 • Vägen framåt & livets möjligheter


Den teoretiska informationen varvas med praktiska övningar där du får arbeta med och fördjupa dig i ditt eget ditt horoskop. Jag finns hela tiden till hands för individuell hjälp och guidning.


* * *


Anmäl dig nedan till denna spännande workshop och ta chansen att lära känna dig själv och ditt livssyfte med hjälp av astrologi!


Varmaste hälsningar,

 


Söndag 19 november

Tid: Kl 11.00 - 16.00

Varaktighet: ca 5 tim

Medtag själv: yogamatta om du har

Plats: Johannesbergsvägen 3, Skummeslöv 

Ledare: Helen Andersson

Pris: 750 kr


Jag bjuder på te och lite frukt, men du får ta gärna med dig

något enklare att äta när vi har paus. 


Anmäl dig i bokningsformuläret längst ned.

(Om du inte har någon yogamatta går det bra att låna.)


Observera att du behöver uppge dina exakta födelseuppgifter vid anmälan, annars har jag ingen möjlighet att räkna ut ditt horoskop och göra en utskrift till dig som du kan arbeta med under workshopen!


Sista anmälningsdag är måndag 13 november.


Follow your stars...

Anmäl dig här!


Anmälan till workshop

Visdom från stjärnorna - utforska dig själv och din livsplan med astrologiOBSERVERA!

Anmälningstiden har gått ut och det är inte längre möjligt att boka en plats till workshopen den 19 november!
Obs! När du har fyllt i formuläret och tryckt på "skicka" får du inom några sekunder en automatisk bekräftelse på att anmälan gått iväg i fältet precis nedanför skicka-knappen. Om ingenting händer beror det på att formuläret inte är korrekt ifyllt. Kolla i så fall igenom alla fält en gång till och komplettera med det som saknas och tryck på "skicka-knappen" igen.


 
 
 
Ja tack, jag anmäler mig till "Visdom från stjärnorna" den 19 nov... (750 kr)
 
 
 
 
Ja, tack! Jag vill gärna låna en yogamatta.
 
Jag har läst och godkänner ovanstående villkor.
 
 
 

När du har tryckt på "skicka iväg" får du inom några sekunder en bekräftelse på att anmälan gått iväg i fältet nedanför skicka-knappen. Om ingenting händer beror det på att formuläret inte är korrekt ifyllt. Kolla i så fall igenom alla fält en gång till och komplettera med det som saknas och tryck på "skicka iväg" igen.


Så tar du reda på din födelsetid!

För att beräkna och ställa upp ett födelsehoroskop behövs följande uppgifter:


 • Födelsedatum (år, månad och dag)
 • Födelsetid (så exakt klockslag som möjligt)
 • Födelseplats (orten där du föddes)


Om du inte vet din exakta födelsetid, kan du kontakta sjukhuset eller regionarkivet för platsen där du föddes och fråga hur du gör för att begära ut din födelsejournal. Det verkar vara lite olika från region till region, men i regel behövs någon form av skriftlig förfrågan, t ex via e-post eller särskilda kontaktformulär. Men börja alltid med att ta reda på vem du ska vända dig till för att få ut dina födelseuppgifter. 


 • Observera att du behöver uppge din mammas personnummer och namn (som hon hette då) för att de ska kunna hitta din födelsejournal och exakta födelsetid.


När jag ringde och kollade med Region Halland hänvisade de till gynmottagningen för din födelseort (t ex Halmstad) för att få fram dina födelseuppgifter och att du skriver dit genom att logga in dig på hemsidan 1177.se. Det kan också vara bra att kolla upp om det funkar att du själv beställer uppgifterna, eller om det måste vara din mamma som gör det, så länge hon fortfarande lever. Jag vet en som fick just det beskedet när det gäller Halmstad.


Här är några användbara länkar:    

Region Halland 1177: https://www.1177.se/Halland/

Region Skåne: https://www.skane.se/om-region-skane/region-arkiv/patientjournaler/

Är du född i Stockholm kan du beställa direkt via deras hemsida: 

https://www.regionarkivet.regionstockholm.se/bestall-ur-arkivet/bestall-fodelsetid-vikt-och-langd.html