Anmälan

ANMÄLAN

 


ANMÄLAN


Här bokar du in dig till Yogaandas yogakurser. Nya kursstarter vecka 14 och 15 efter påskhelgen. 


Fyll i uppgifterna i formuläret och skicka iväg för att göra din anmälanEfter din anmälan kommer jag att skicka dig en bekräftelse via mejl med information om betalning och närmare detaljer inför kursstarten. Normalt får du svar inom ett dygn, men har du inte fått svar efter två dagar - hör av dig igen, då är det något som blivit fel. Bokar du mer än en kurs får du 10% rabatt.


 • Medtag själv yogamatta. 


 • Kurserna betalas via bankgiro eller swish senast 7 dagar före kursstart. Skulle du vilja dela upp din betalning på två gånger, går det bra om du anger ditt önskemål i meddelanderutan när du bokar din kurs. 

 

 • Anmälan är bindande. Vid avbokning fram till 7 dagar före kursstart debiteras/återbetalas halva kursbeloppet, därefter faktureras hela kursavgiften. Endast utebliven betalning och frånvaro räknas inte som avbokning av kurs, utan debiteras då 100%.


 • Återbetalning pga av missade pass medges ej oavsett skäl (sjukdom, flytt eller annat förhinder).


 • Om nya corona-restriktioner gör att antalet deltagare åter begränsas, blir det de sist anmälda som förlorar sin plats och som i så fall återbetalas med ett belopp som motsvarar det antal gånger de missar. Skulle en kurs bli helt inställd återbetalas hela eller resterande kursbelopp alternativt tillgodoräknas i kommande kurs. I de fall man själv väljer att avbryta en pågående kurs medges ej återbetalning, oavsett skäl. 

 

 • Om du blir sjuk eller får förhinder meddela i god tid, dock senast kl 12.00 samma dag. Du får gärna ta igen en missad klass i någon av de andra grupperna under innevarande kursperiod om det finns plats. Anmäl dig i så fall innan och kontrollera att plats finns.

   

  • Om en klass skulle bli inställd, t ex på grund av sjukdom, kan kursen komma att bli framskjuten 1 vecka.

   

  • Allt yogautövande sker under eget ansvar och du innefattas ej av några företagsförsäkringar. Du ansvarar också själv för de personliga tillhörigheter du har med dig.  Anmälningsformulär:

  Obs! Kolla noga att din e-postadress blir rätt ifylld, annars kommer mitt svar inte fram till dig! En automatisk bekräftelse på att anmälan gått iväg blir inom några sekunder synlig precis under "skicka"-knappen, om allting är korrekt ifyllt.


   
   
   
   
   
  Embodied Yoga - Måndagar 18.00-19.30 (9 ggr) 1485 kr
  Embodied Yoga - Onsdagar 17.30-19.00 - FULLBOKAD!
  Yoga med Sensing - Tisdagar 17.30-19.00 (9 ggr) 1485 kr
  Yinyoga - Torsdagar 17.30-19.00 (8 ggr) - FULLBOKAD!
  Senioryoga - Onsdagar 15.25-16.55 (9 ggr) 1305 kr
   
  Ja, tack, jag önskar kvitto.
   
  Jag har läst och godkänner ovanstående villkor.
   
   
   

  När du har tryckt på "skicka iväg" får du inom några sekunder en bekräftelse på att anmälan gått iväg i fältet nedanför skicka-knappen. Om ingenting händer beror det på att formuläret inte är korrekt ifyllt. Kolla i så fall igenom alla fält en gång till och komplettera med det som saknas och tryck på "skicka iväg" igen.