Utomhusmeditation

MEDITATION  I  NATUREN

MEDITATION I SKOGEN


Ta vara på sommaren och ge dig själv en paus från vardagen genom att uppleva meditationens kraft i Svarvareskogens rofyllda natur! Andas djupare, slappna av och upptäck hur du kan hämta kraft, styrka och inspiration inifrån ditt stilla centrum samtidigt som naturens  läkande energier omsluter dig. 


Meditation är ett kraftfullt verktyg som stärker dig själv inifrån, minskar stress och hjälper dig att skapa bättre balans i ditt liv genom att lyssna inåt. Genom meditation tränar du också din förmåga till inre lugn, fokus, klarhet och koncentration.


Vi träffas utanför gamla golfanläggningen i Skummeslöv (se vägbeskrivning nedan). Därifrån vandrar vi i tystnad och mindfullness till vår meditationsplats inne i skogen. Promenaden tar ca 10 min. Väl på plats börjar vi med att hitta in i djupandning, närvaro och stillhet, och njuter av naturens härliga dofter och intryck. Sedan börjar en guidad meditation som följs av en stund i din egen, meditativa tystnad. Vi övergår därefter till en gemensam meditation för att sprida ljus och kärlek över vårt jordklot. Innan vi avslutar och promenerar tillbaka finns möjlighet att dela sina upplevelser och ställa frågor. 


Meditationerna leder dig hem till ditt hjärta och återställer balans i kroppen, känslorna och sinnet. De stärker ditt inre ljus och känslan av djup frid. Några av de ämnen vi kommer att beröra i samband med meditationerna är energi, flow, kärlekens kraft och hur våra tankar och känslor påverkar oss.


Inga förkunskaper krävs - både nybörjare och mer erfarna är välkomna! Klä dig i bekväma kläder anpassade efter vädret. En extra tröja kan vara skönt att ha med. Ta också med något att sitta eller ev ligga på.  


Meditationerna är fristående och du väljer själv om du vill boka in dig efterhand eller köpa ett paket. 


Pris / gång: 150 kr


Skummeslövsstrand

Onsdag 12/8, kl 19.00-20.30 

Vid regn blir meditationen iställd.

Vägbeskrivning:

Kör in på Fregattvägen (från Stora Strandvägen i Skummeslöv) och passera de nybyggda husen. Fortsätt sedan en liten bit till (ca 100 meter) så har du strax den gamla golfanläggningens gula byggnad på höger sida. Stanna här och parkera på gräset på din vänstra sida, så möts vi där.  

Förändring börjar inifrån.


Att kunna stilla sitt sinne och lyssna till sin inre röst är viktigt för hälsa, välmående och personlig utveckling.


Genom meditation får du lära dig att stanna upp och hitta svaren inom dig.


Meditation har många positiva effekter och är ett kraftfullt verktyg för att förändra både sig själv och sitt liv till det bättre!