Workshop3-guidance

WORKSHOPS

med Helen

Tarot & Orakelkort

Öppna upp för din inre vägledning & kommunikation

Är du intresserad - gör din intresseanmälan nedan!

En workshop om hur du kan få vägledning i livet och öppna upp för din kommunikation med dina guider, änglar och högre jag med hjälp av olika former av orakel- och tarotkort.


Vägledning med orakel- och tarotkort

I dag finns ett enormt stort urval av tarot- och orakelkort att välja mellan och många är otroligt vackra, inspirerande och upplyftande. Genom att använda dem på rätt sätt blir de ett både roligt och lekfullt sätt att stärka relationen till sig själv och börja kommunicera med sina guider, änglar och högre jag. Huvudfokus den här eftermiddagen blir olika sorters orakelkort, men jag kommer också att förklara skillnaden mellan dem och tarotkorten, så att du lättare kan välja vad du vill arbeta med och vad som passar dig bäst.


* * *

Det du kommer att få lära dig den här söndagen är hur du använder orakelkort för att få vägledning när du behöver hjälp att fatta beslut eller känner dig vilsen, men också hur de kan fungera som ett hjälpmedel för att arbeta med dig själv och hjälpa dig att förstå de djupare orsakerna till det som sker samt ge dig stöd och uppmuntran i din utveckling. Att arbeta med bilderna och budskapen på korten är också ett sätt att träna upp din intuition och aktivera din inre visdom - det du egentligen vet djupt inne i hjärtat. Kraften i korten ligger i din egen intention och vilja att väcka upp din egen kraft och skaparförmåga. 


Workshopen passar både nybörjare och de med lite erfarenhet. Om du redan är bekant med orakelkort, kanske den här eftermiddagen kan ge dig ny inspiration och nya tips som hjälper dig att komma igång igen. 


Vi kommer förstås att göra en hel del praktiska övningar med orakelkort, så att du får möjlighet att prova på och testa själv. Jag kommer också att ta med och visa upp kortlekar som går fint att låna, men har du redan egna kort som du vill använda, får du gärna ta med dem. Ur innehållet:

  • Skillnaden mellan tarot- och orakelkort
  • Ödet, den fria viljan och tidslinjer
  • Intuition & inre vägledning och kommunikation
  • Om guider, änglar och ditt högre jag
  • Hur du väljer kortlek
  • Hur du använder orakelkort för att få vägledning
  • Praktiska övningarObservera att det här inte är en kurs som handlar om att lära sig att lägga tarotkort. Tarotkorten är ganska avancerade och tar tid att lära sig, men jag tycker ändå att det är viktigt att berätta lite om dem och förklara skillnaden mellan dem och andra kort. Jag vill också klargöra att ingenting av det jag lär ut handlar om att spå eller sia om framtiden, vilket jag också kommer att förklara närmare i workshopen.


Är det här något för dig?

Skicka då in din intresseanmälan här nedanför! Så snart det finns tillräckligt med underlag kommer jag att sätta upp ett nytt datum för workshopen.


Varmaste hälsningar,


Intresseanmälan

Observera att detta inte är en bokning, utan endast en intresseanmälan helt utan bindningar. När tillräckligt många har meddelat sitt intresse sätter jag upp ett nytt datum för workshopen.


Du som har skickat in en intresseanmälan får dessutom fördelen att bli informerad innan mitt nyhetsbrev skickas ut, vilket ger dig förtur till bokningen.


Så tveka inte att anmäla ditt intresse ifall det här skulle kunna vara något för dig!Obs! När du har fyllt i formuläret och tryckt på "skicka" får du inom några sekunder en automatisk bekräftelse på att anmälan gått iväg i fältet precis nedanför skicka-knappen. Om ingenting händer beror det på att formuläret inte är korrekt ifyllt. Kolla i så fall igenom alla fält en gång till och komplettera med det som saknas och tryck på "skicka-knappen" igen.


 
 
När själen kallar - om transformation, livskriser och uppvaknande
Vägen till inre frid och läkning - On yoga, healing och kroppens energisystem
Tarot- och orakelkort - Öppna upp för din inre vägledning
Visdom från stjärnorna - Utforska dig själv och livsplan med astrologi
 
 
 

När du har tryckt på "skicka iväg" får du inom några sekunder en bekräftelse på att anmälan gått iväg i fältet nedanför skicka-knappen. Om ingenting händer beror det på att formuläret inte är korrekt ifyllt. Kolla i så fall igenom alla fält en gång till och komplettera med det som saknas och tryck på "skicka iväg" igen.