Workshop1-soul

WORKSHOPS

med Helen

När själen kallar...

Om transformation, livskriser & uppvaknande

Är du intresserad - gör din intresseanmälan nedan!

En workshop om att förstå sig själv när själen kallar till andligt uppvaknande - och hur yoga kan vara till hjälp.


Har du någonsin funderat på om utmattning, stress och hälsoproblem i själva verket kan vara en signal på att själen inte får det utrymme den behöver i ditt liv?

Kan det vara så att de kriser, tvivel eller svårigheter du upplever just nu är en kallelse från ditt innersta jag att stanna upp och tänka om?

Känns det som om du har fastnat och inte kommer vidare?

Kanske är du bara nyfiken på vad det här med andlighet är för något eller har frågor om livet ur ett andligt perspektiv?


Oavsett vilket, så kan det här vara ett tecken på att du är redo att ta ett nytt kliv framåt i din utveckling. Själens kallelse är en stor vändpunkt i livet, men också en inbjudan att påbörja ett helt nytt kapitel eller äventyr i livet. 

Men det kan vara omvälvande. Det är som att gå från att endast ha sett världen i svart och vitt - till att plötsligt börja öppna upp för hela färgskalan och upptäcka att livet är så mycket mer levande, mångdimensionellt och fullt av fantastiska färger och nyanser än du någonsin kunnat tro. Så att få lite tips och hjälp på vägen kan underlätta och göra allting mer begripligt. 


* * *

 I den här workshopen välkomnar jag dig till ett samtal om livet med fokus på vad ett andligt uppvaknande innebär och varför det kan kännas så utmanande. Min förhoppning är att kunna ge dig en större förståelse för vad den andliga resan egentligen handlar om, så att du är bättre rustad att möta det som ligger framför dig och som kanske känns som okänd mark. Jag berättar utifrån många olika perspektiv, men väver också in mina egna erfarenheter och ger dig några bra tips på vägen. Vi pratar även om yoga, som verkligen kan vara till hjälp när din inre utveckling tar fart och livet känns omvälvande. Du kommer också få lära dig hur du kan stärka kontakten med din själ.

  

* * *


Är det här något för dig?

Skicka då in din intresseanmälan här nedanför! Så snart det finns tillräckligt med underlag kommer jag att sätta upp ett nytt datum för workshopen. 


Varmaste hälsningar, 


Intresseanmälan

Observera att detta inte är en bokning, utan endast en intresseanmälan helt utan bindningar. När tillräckligt många har meddelat sitt intresse sätter jag upp ett nytt datum för workshopen.


Du som har skickat in en intresseanmälan får dessutom fördelen att bli informerad innan mitt nyhetsbrev skickas ut, vilket ger dig förtur till bokningen.


Så tveka inte att anmäla ditt intresse ifall det här skulle kunna vara något för dig!Obs! När du har fyllt i formuläret och tryckt på "skicka" får du inom några sekunder en automatisk bekräftelse på att anmälan gått iväg i fältet precis nedanför skicka-knappen. Om ingenting händer beror det på att formuläret inte är korrekt ifyllt. Kolla i så fall igenom alla fält en gång till och komplettera med det som saknas och tryck på "skicka-knappen" igen.


 
 
När själen kallar - om transformation, livskriser och uppvaknande
Vägen till inre frid och läkning - On yoga, healing och kroppens energisystem
Tarot- och orakelkort - Öppna upp för din inre vägledning
Visdom från stjärnorna - Utforska dig själv och livsplan med astrologi
 
 
 

När du har tryckt på "skicka iväg" får du inom några sekunder en bekräftelse på att anmälan gått iväg i fältet nedanför skicka-knappen. Om ingenting händer beror det på att formuläret inte är korrekt ifyllt. Kolla i så fall igenom alla fält en gång till och komplettera med det som saknas och tryck på "skicka iväg" igen.