Yoga Body & Soul

YOGA BODY & SOUL

YOGA BODY & SOUL


Skön och avstressande yoga där du mjukt får jobba igenom kroppen, men också fördjupa kontakten inåt. Vi rör oss från yangyogans fysiska kraft och lugna flöden till yinyogans stilla magi och en avslutande meditation. 


Yoga Body & Soul är en mjuk, inkännande yoga som leder dig till ökad balans och harmoni. Stort fokus ligger på andning och energi för att vitalisera, balansera och stärka dig inifrån. Din kropp blir starkare, friare och mer avslappnad. Yogan hjälper dig att frigöra stress och spänningar, och fylla på med ny kraft och energi. Det är också en inbjudan att öppna dig inåt, låta sinnet tystna och få en djupare kontakt med din inre kärna av ljus och visdom.


Kursen inbjuder till att du lyssnar till din kropp och rör dig utifrån din inre röst och känsla. Det är en tillåtande yoga med stor acceptans för att vi alla är olika. Du behöver inte ha gjort yoga tidigare för att delta.

Skummeslövsstrand

Kursen har tillsvidare uppehåll.

Yoga Body & Soul Yogaanda Skummeslövsstrand Laholm Båstad

Yoga Body & Soul är en mjuk, inkännande, men ändå fysisk yoga som integrerar och harmoniserar hela dig: kropp, sinne och själ.


Som balsam för själen och samtidigt en djup känsla av närvaro och förankring i kroppen...


Sann kraft kommer inifrån.

Att inte bara leva i huvudet, utan i djup kontakt och förening med hela sitt system.


Yoga Body & Soul Skummeslövsstrand, Laholm, Båstad

070-477 93 67

info@yogaanda.se

Skummeslöv - Laholm

Copyright © 2017-2021  Yogaanda / Helen Andersson