Yoga Body & Soul

YOGA BODY & SOUL

YOGA BODY & SOUL, 8 ggr


Avstressande och upplyftande yoga för både kropp och själ. Vi rör oss från yangyogans fysiska kraft och flödande rörelser till yinyogans stilla magi och en avslutande meditation. Du får varsamt utforska din kropp och bygga upp styrka, balans och rörlighet. Stort fokus ligger på andning och energi för att vitalisera, balansera och stärka dig inifrån. Väl integrerad musik hjälper dig att gå djupare och lättare hitta fokus och närvaro.  


Yoga Body & Soul är en mjuk, inkännande, men ändå kraftfull yoga som leder dig till ökad balans och harmoni. Din kropp blir starkare, friare och mer avslappnad. Yogan hjälper dig att frigöra stress och spänningar, och fylla på med ny kraft och energi. Det är också en inbjudan att öppna dig inåt, låta sinnet tystna och få en djupare kontakt med din inre kärna av ljus och visdom.


Kursen inbjuder till att du lyssnar till din kropp och rör dig utifrån din inre röst och känsla. Det är en tillåtande yoga med stor acceptans för att vi alla är olika. I passen ingår lugna flöden med armbalanser som t ex Hunden och Plankan, där vi tar stöd av armar och händer mot golvet. Skummeslövsstrand

Måndagar kl 18.00-19.30,

8 ggr, start 21 okt (t o m 9 dec)

Avgift: 1150 kr (8 x 90 min)

Yoga Body & Soul Yogaanda Skummeslövsstrand Laholm Båstad

Yoga Body & Soul är en mjuk, inkännande, men ändå fysisk yoga som integrerar och harmoniserar hela dig: kropp, sinne och själ.


Passen består av en skön komposition av musik, andning, yogarörelser och meditation.


Yoga Body & Soul Skummeslövsstrand, Laholm, Båstad

070-477 93 67

info@yogaanda.se

Copyright © 2017-2019  Yogaanda / Helen Andersson