Meditationskurs

MEDITATION

MEDITATIONSKVÄLL, 8 ggr


Meditationskvällar för dig som vill komma igång med regelbunden meditation. Här får du möjlighet att hämta kraft, styrka och inspiration inifrån ditt stilla centrum och att öka mängden positiv energi runt omkring dig. Du får också lära dig grunderna i meditation och andningsteknik, så att du kan hitta lugn, fokus och närvaro. 


Meditation är något av det bästa vi kan göra för att hitta inre lugn, balans och fokus i en stressig vardag. Men det är också ett sätt att lyssna inåt och öppna upp för sin inre kraft och vägledning.


Meditation tar dig in i ett tillstånd av ro och kontemplation, där kropp och sinne kan frigöra sig från stress och trötthet. I tystnaden och stillheten skingras tankarna och du kan se allt klarare. Med regelbunden meditation stärks din intuition och personliga kraft. 


I kursen får du också lära dig att arbeta med kärlek, ljus och energier för att skapa mer glädje, frid och harmoni i ditt liv. Din känslighet är en gåva och du kan använda den för att öppna dig inåt, bli mer medveten och få tillgång till dina inre resurser. 


Meditationskvällarna innehåller både en tyst och guidad meditation samt tid för egen reflektion. Inga förkunskaper krävs - bara ett öppet sinne och en vilja att leva ditt liv i större glädje, harmoni, frid och kärlek. Klä dig i en mjuk och ledig klädsel som är bekväm att sitta i. Både nybörjare och mer erfarna är välkomna!Skummeslövsstrand

Torsdagar, kl 19.15-20.45,

8 ggr, start 24 okt (t o m 12 dec)

Avgift: 1150 kr (8 x 90 min)

Upptäck kraften i meditation!


Meditation har många positiva effekter och är ett kraftfullt verktyg för att förändra både sig själv och sitt liv till det bättre!


Att kunna stilla sitt sinne och lyssna till sin inre röst är viktigt för hälsa, välmående och personlig utveckling.


Genom meditation får du lära dig att stanna upp och hitta svaren inom dig.Meditation Skummeslövsstrand, Laholm, Båstad

070-477 93 67

info@yogaanda.se

Copyright © 2017-2019  Yogaanda / Helen Andersson