Meditationscirkel

MEDITATION

MEDITATION I SKUMMESLÖVSSTRAND


Meditation är något av det bästa vi kan göra för att hitta inre lugn, balans och fokus i en stressig vardag. Men det är också ett sätt att lyssna inåt och öppna upp för sin inre kraft och vägledning. 


Under dessa ljusfyllda och inspirerande meditationsträffar får du lära dig hur du kan använda meditation för att bli starkare i dig själv och må bättre även på insidan. Du får lära dig att arbeta med kärlek, ljus och energier för att skapa mer glädje, frid och harmoni i ditt liv. Din känslighet är en gåva och du kan använda den för att öppna dig inåt, bli mer medveten och få tillgång till dina inre resurser. När du tar din egen kraft i anspråk öppnar du upp för helt nya vägar och möjligheter i livet.


Meditationerna återställer harmoni i kroppen, känslorna och själen. På så sätt är de också ett djupt, helande verktyg som hjälper dig att finna balans och hitta hem i dig själv. Meditationscirkeln ger dig också ett tillfälle att träffa likasinnade där vi tillsammans inspirerar och lyfter varandra.


Inga förkunskaper krävs - bara ett öppet sinne och en vilja att leva ditt liv i större glädje, frid, harmoni och kärlek. Både nybörjare och mer erfarna är välkomna!


Meditationerna är fristående och du väljer själv om du vill boka in dig efterhand, välja ut vissa datum eller köpa ett paket. 


För enstaka tillfällen behöver du skicka in din anmälan senast dagen innan och göra din betalning via swish eller bankgiro så att den är synlig hos mig senast dagen före meditationstillfället. 


Meditationscirkeln har tillsvidare uppehåll.

Förändring börjar inifrån.


Att kunna stilla sitt sinne och lyssna till sin inre röst är viktigt för hälsa, välmående och personlig utveckling.


Genom meditation får du lära dig att stanna upp och hitta svaren inom dig.


Meditation har många positiva effekter och är ett kraftfullt verktyg för att förändra både sig själv och sitt liv till det bättre!


Meditation Skummeslövsstrand, Laholm, Båstad