Kurser

AKTUELLA KURSERAKTUELLT SCHEMA 

 

Höstens kurser startar vecka 34 i slutet av augusti. Restriktionerna för kurslokalerna är nu helt borta, vilket innebär att yogan i Lilla Tjärby är tillbaka, liksom senioryogan! Grupperna består av deltagare med varierad erfarenhet och det finns en stor acceptans för att vi alla är olika.


Höstterminen delas detta år in i tre kursomgångar med fem veckor i varje omgång. Planerad start för Yinyogan på söndagar är vecka 39. 


Anmälan och beskrivning av kurserna hittar du längre ner på sidan!MÅNDAGAR

Skummeslöv

18.00-19.30 Mjukyoga

TISDAGAR

Lilla Tjärby

15.45-17.15 Senioryoga

17.45-19.15 Mjukyoga


ONSDAGAR

Skummeslöv

15.30-17.00 Senioryoga

17.30-19.00 Mjukyoga


TORSDAGAR

Skummeslöv

17.30-19.00 Yinyoga 

AKTUELLA KURSER


Ledare:

Helen Andersson

Medtag själv till yogakurserna

Yogamatta och gärna en egen filt. Klä dig i mjuk, ledig klädsel. Yogan utövas barfota.

Rabatt:

Vid köp av två eller flera kurser under samma kursomgång får du 10% rabatt.


Vad händer om det blir nya restriktioner under kursperioden?

Om antalet kursdeltagare åter begränsas, blir det de sist anmälda som förlorar sin plats och som i så fall återbetalas med ett belopp som motsvarar det antal gånger de missar. Skulle en kurs bli helt inställd tillgodoräknas eller återbetalas hela eller resterande kursbelopp, däremot sker ingen återbetalning om man själv väljer att avbryta en pågående kurs, oavsett skäl.    

SENIORYOGA, 5 ggr

 

För dig som är lite äldre och önskar en lugn, skön yoga som gör gott även på insidan. Enkla och stärkande övningar som varsamt tränar upp balans, rörlighet och styrka. Yogan lär dig också att djupandas, slappna av och lugna sinnet. Till många av rörelserna används stol och andra tillbehör för att ge hjälp och stöd att utföra övningarna på ett skonsamt sätt. Passar även dig med känsliga knän och höfter. Har du ont i lederna, t ex på grund av artros, är yoga ett mjukt sätt att stärka musklerna och minska stelheten. Inga förkunskaper krävs. Läs mer...


Lilla Tjärby (5 ggr)

Tisdagar, kl 15.45-17.15, start 24 aug (t o m 21 sep) 

Avgift: 650 kr (5x90 min)


Skummeslöv (5 ggr)

Onsdagar, kl 15.30-17.00, start 25 aug (t o m 22 sep) 

Avgift: 650 kr (5x90 min)MJUKYOGA, 5 ggr

 

Lugn, mjuk och inkännande yoga som hjälper dig att varva ner och på ett mjukt sätt träna upp din rörlighet, styrka, balans och uthållighet. Passen är särskilt inriktade på att stärka och lösa upp spänningar i rygg, höfter, axlar och nacke. Stort fokus på andning och närvaro som ger dig lugn, återhämtning och ny energi. Du behöver inte ha gjort yoga tidigare för att delta. Läs mer här...


Skummeslöv 

Måndagar, kl 18.00-19.30, start 23 aug (t o m 20 sep) 

Avgift: 750 kr (5x90 min)


Lilla Tjärby 

Tisdagar, kl 17.45-19.15, start 24 aug (t o m 21 sep) 

Avgift: 750 kr (5x90 min)


Skummeslöv 

Onsdagar, kl 17.30-19.00, start 25 aug (t o m 22 sep) 

Avgift: 750 kr (5x90 min)YINYOGA, 5 ggr 

 

Avstressande yinyoga som mjukar upp och arbetar med kroppens djupt liggande strukturer. Här är det främst fascian eller bindväven som vi arbetar med, inte musklerna, för att skapa bättre cirkulation och öka rörligheten i lederna. Genom att slappna av i stilla positioner som hålls i flera minuter får kroppens olika delar långsamt sjunka in i en mjuk, passiv stretch. Både muskulära och känslomässiga spänningar löses upp och frigör energiflödet i kroppens energikanaler. Under passet ligger fokus på andning och medveten närvaro, som hjälper dig att slappna av, stilla sinnet och hitta in i ett inre lugn som ger dig återhämtning på djupet. Inga förkunskaper krävs. Läs mer här...


Skummeslöv 

Torsdagar, kl 17.30-19.00, start 26 aug (t o m 23 sep) 

Avgift: 750 kr (5x90 min)Boka enstaka klass

Du får gärna boka in dig på ett enstaka yogapass i mån av plats. Skicka iväg en förfrågan om ditt önskemål, så svarar jag så fort jag kan. Om det inte är ledigt just då, sätter jag gärna upp dig på reservlistan.   


SKAFFA YOGAMATTA?

 

Här hittar du några tips som kan vara till hjälp om du behöver köpa yogamatta eller andra hjälpmedel, t ex om du har besvär med händer, fötter och knän.

 Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på Yogaandas nyhetsbrev! 


Senaste nytt

Håll koll på senaste nytt och aktuella kurser.

.

Mjukyoga

Bli informerad när det blir lediga platser i mjukyogan.

.

Yinyoga

Bli informerad när det blir lediga platser i yinyogan.

Du kan också följa Yogaanda på Facebook