Kurser

AKTUELLA KURSERVälkommen till Yogaandas kurser i Skummeslöv!


Här kan du boka och få information om aktuella yogakurser och klasser. Om du är intresserad av att boka enstaka klasser publiceras lediga platser på Yogaandas Facebook-sida efterhand som de uppstår. Nyhetsbrev!

Missa inte nya kurssläpp! Yogaandas nyhetsbrev ger dig alltid senaste nytt!SOMMARSCHEMA

7 juni - 9 augusti


Tisdagar

17.30-18.45 SommaryogaHÖSTSCHEMA

Höstterminen 29 augusti - 8 dec


Höstens schema läggs upp på hemsidan i mitten av juli, och då kan du även börja boka höstens kurser.
Yoga - sommar 2022!Sommaryogan börjar den 7 juni. Det blir sammanlagt 10 tisdagar i juni, juli och augusti. Du kan boka:

  • Sommarpaket (5 ggr)
  • Boka enstaka gånger


AKTUELLA KURSER


Ledare:

Helen Andersson

Medtag själv till yogakurserna

Yogamatta och gärna en egen filt. Klä dig i mjuk, ledig klädsel. Yogan utövas barfota.

Rabatt:

Vid köp av två eller flera kurser under samma kursomgång får du 10% rabatt.


Vad händer om det blir nya restriktioner under kursperioden?

Om antalet kursdeltagare åter begränsas, blir det de sist anmälda som förlorar sin plats och som i så fall återbetalas med ett belopp som motsvarar det antal gånger de missar. Skulle en kurs/klass bli helt inställd tillgodoräknas eller återbetalas hela eller resterande kursbelopp, däremot sker ingen återbetalning om man själv väljer att avbryta en pågående kurs, oavsett skäl.    

SENIORYOGA

 

För dig som är lite äldre och önskar en lugn, skön yoga som gör gott även på insidan. Enkla och stärkande övningar som varsamt tränar upp balans, rörlighet och styrka. Yogan lär dig också att djupandas, slappna av och lugna sinnet. Till många av rörelserna används stol och andra tillbehör för att ge hjälp och stöd att utföra övningarna på ett skonsamt sätt. Passar även dig med känsliga knän och höfter. Har du ont i lederna, t ex på grund av artros, är yoga ett mjukt sätt att stärka musklerna och minska stelheten. Inga förkunskaper krävs. MJUKYOGA

 

Lugn, mjuk och inkännande yoga som hjälper dig att varva ner och på ett mjukt sätt träna upp din rörlighet, styrka, balans och uthållighet. Passen är särskilt inriktade på att stärka och lösa upp spänningar i rygg, höfter, axlar och nacke. Stort fokus på andning och närvaro som ger dig lugn, återhämtning och ny energi. Du behöver inte ha gjort yoga tidigare för att delta. YINYOGA Relax & Renew

 

Avstressande yinyoga som mjukar upp och arbetar med kroppens djupt liggande strukturer. Här är det främst fascian eller bindväven som vi arbetar med, inte musklerna, för att skapa bättre cirkulation och öka rörligheten i lederna. Genom att slappna av i stilla positioner som hålls i flera minuter får kroppens olika delar långsamt sjunka in i en mjuk, passiv stretch. Både muskulära och känslomässiga spänningar löses upp och frigör energiflödet i kroppens energikanaler. Under passet ligger fokus på andning och medveten närvaro, som hjälper dig att slappna av, stilla sinnet och hitta in i ett inre lugn som ger dig återhämtning på djupet. Inga förkunskaper krävs. Boka enstaka klass

Du får gärna boka in dig på ett enstaka yogapass i mån av plats. På Yogaandas Facebook-sida publiceras lediga platser efterhand som de uppstår. Perfekt även för dig som har missde tillfällen att ta igen!

SKAFFA YOGAMATTA?

 

Här hittar du några tips som kan vara till hjälp om du behöver köpa yogamatta eller andra hjälpmedel, t ex om du har besvär med händer, fötter och knän.

 Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på Yogaandas nyhetsbrev! 


Senaste nytt

Håll koll på senaste nytt och aktuella kurser.

.

Mjukyoga

Bli informerad när det blir lediga platser i mjukyogan.

.

Yinyoga

Bli informerad när det blir lediga platser i yinyogan.

Du kan också följa Yogaanda på Facebook