Anmälan yoga

ANMÄLAN

 


ANMÄLAN

 

Vad roligt att du vill anmäla dig till en av Yogaandas kurser! Läs igenom villkoren och fyll i uppgifterna i formuläret för att skicka in din anmälan.


Efter din anmälan kommer du att få en bekräftelse via mejl med information om betalning och närmare detaljer inför kursstarten.

Normalt får du svar inom ett dygn, men har du inte fått svar efter två dagar - hör av dig igen, då är det något som blivit fel.


Obs! Kolla noga att din e-postadress blir rätt ifylld, annars kommer mitt svar inte fram till dig!

 

  • Medtag själv yogamatta. 


  • Kurserna betalas via bankgiro eller swish i samband med kursstart.

 

  • Anmälan är bindande och avdrag eller återbetalning för avhopp eller missade pass medges ej oavsett skäl (sjukdom, flytt eller annat förhinder).

 

  • Vid avbokning fram till 5 dagar före kursstart debiteras en avgift på 300 kr, därefter faktureras hela kursavgiften. Endast utebliven betalning och frånvaro räknas inte som avbokning av kurs, utan debiteras då 100%.

 

  • Om du blir sjuk eller får förhinder meddela i god tid, dock senast kl 12.00 samma dag. Du får gärna ta igen en missad klass i någon av de andra grupperna under innevarande kursperiod om det finns plats. Anmäl dig i så fall innan och kontrollera att plats finns.

 

  • Om en lektion skulle bli inställd, t ex på grund av sjukdom, skjutes kursen fram 1 vecka.

 

  • Allt yogautövande sker under eget ansvar och du innefattas ej av några företagsförsäkringar. Du ansvarar också själv för de personliga tillhörigheter du har med dig.När du har tryckt på "skicka iväg" får du omedelbart en bekräftelse på att anmälan gått iväg i fältet nedanför skicka-knappen. Om ingenting händer beror det på att formuläret inte är korrekt ifyllt. Kolla i så fall igenom alla fält en gång till och komplettera med det som saknas och tryck på "skicka iväg" igen.


Anmälningsformulär:

 
 
 
 
 
Mjukyoga - Mån, Skummeslöv - FULLBOKAD!
Mjukyoga - Tis, Lilla Tjärby - FULLBOKAD!
Mjukyoga - Ons, Skummeslöv - FULLBOKAD!
Mjukyoga - Tor 15.30-17.00 Skummeslöv, 5 ggr
Yinyoga - Tor, Skummeslöv - FULLBOKAD!
Yinyoga - Sön 10.00-11.30 Skummeslöv - FULLBOKAD!
Yinyoga - Sön 12.00-13.30 Skummeslöv - FULLBOKAD!
 
Ja, tack, jag önskar kvitto.
 
Jag har läst och godkänner ovanstående villkor.
 
 
 

070-477 93 67

info@yogaanda.se

Skummeslöv - Laholm

Copyright © 2017-2021  Yogaanda / Helen Andersson