Anmälan yoga

ANMÄLAN

 


ANMÄLAN


Här bokar du in dig till Yogaandas kurser. Höstens kurser öppnar för bokning i slutet av juli. Anmäl dig till Yogaandas nyhetsbrev för att inte missa när de nya kurserna släpps!  

Fyll i uppgifterna i formuläret och skicka iväg för att göra din anmälanEfter din anmälan kommer du att få en bekräftelse via mejl med information om betalning och närmare detaljer inför kursstarten. Normalt får du svar inom ett dygn, men har du inte fått svar efter två dagar - hör av dig igen, då är det något som blivit fel. Bokar du mer än en kurs får du 10% rabatt.


  • Medtag själv yogamatta. 


  • Kurserna betalas via bankgiro eller swish i samband med kursstart.

 

  • Anmälan är bindande och avdrag eller återbetalning för avhopp eller missade pass medges ej oavsett skäl (sjukdom, flytt eller annat förhinder).


  • Om nya corona-restriktioner gör att antalet deltagare åter begränsas, blir det de sist anmälda som förlorar sin plats och som i så fall återbetalas med ett belopp som motsvarar det antal gånger de missar. Skulle en kurs bli helt inställd återbetalas hela eller resterande kursbelopp alternativt tillgodoräknas i kommande kurs. I de fall man själv väljer att avbryta en pågående kurs medges ej återbetalning, oavsett skäl. 

 

  • Vid avbokning fram till 5 dagar före kursstart debiteras en avgift på 300 kr, därefter faktureras hela kursavgiften. Endast utebliven betalning och frånvaro räknas inte som avbokning av kurs, utan debiteras då 100%.

 

  • Om du blir sjuk eller får förhinder meddela i god tid, dock senast kl 12.00 samma dag. Du får gärna ta igen en missad klass i någon av de andra grupperna under innevarande kursperiod om det finns plats. Anmäl dig i så fall innan och kontrollera att plats finns.

 

  • Om en lektion skulle bli inställd, t ex på grund av sjukdom, skjutes kursen fram 1 vecka.

 

  • Allt yogautövande sker under eget ansvar och du innefattas ej av några företagsförsäkringar. Du ansvarar också själv för de personliga tillhörigheter du har med dig.När du har tryckt på "skicka iväg" får du inom några sekunder en bekräftelse på att anmälan gått iväg i fältet nedanför skicka-knappen. Om ingenting händer beror det på att formuläret inte är korrekt ifyllt. Kolla i så fall igenom alla fält en gång till och komplettera med det som saknas och tryck på "skicka iväg" igen.


Anmälningsformulär:

Obs! Kolla noga att din e-postadress blir rätt ifylld, annars kommer mitt svar inte fram till dig!

 
 
 
 
 
Höstens kurser är ännu ej öppna för bokning.
 
Ja, tack, jag önskar kvitto.
 
Jag har läst och godkänner ovanstående villkor.