Anmälan sommaryoga

ANMÄLAN

 

Så kul att du vill anmäla dig till en av Yogaandas kurser! 

Läs igenom villkoren och fyll i uppgifterna i formuläret. 

ANMÄLAN


Här bokar du in dig till Yogaandas kurser. 


Fyll i uppgifterna i formuläret för att skicka in din anmälan. Efter din anmälan kommer du att få en bekräftelse via mejl med information om betalning och närmare detaljer inför kursstarten. Normalt får du svar inom ett dygn, men har du inte fått svar efter två dagar - hör av dig igen, då är det något som blivit fel.

 

 • Medtag själv yogamatta till yogakurserna. 


 • Kurserna betalas via bankgiro eller swish i samband med anmälan.


 • VIKTIGT: Meddela så tidigt som möjligt om du blir sjuk eller får förhinder, så att någon annan kan få chansen att fylla upp platsen. 


  • Om en klass skulle bli inställd, t ex på grund av sjukdom, flyttas den till ett nytt datum.


  • Allt yogautövande sker under eget ansvar och du innefattas ej av några företagsförsäkringar. Du ansvarar också själv för de personliga tillhörigheter du har med dig.


   • Anmälan är bindande och avdrag eller återbetalning för avhopp eller missade pass medges ej oavsett skäl. Blir en hel kurs inställd (t ex pga av sjukdom eller för få deltagare) kommer du naturligtvis att få tillbaka dina pengar. 


   • Om nya corona-restriktioner gör att antalet deltagare åter begränsas, blir det de sist anmälda som förlorar sin plats och som i så fall återbetalas med ett belopp som motsvarar det antal gånger de missar. Skulle en kurs bli helt inställd återbetalas hela eller resterande kursbelopp alternativt tillgodoräknas i kommande kurs. I de fall man själv väljer att avbryta en pågående kurs medges ej återbetalning, oavsett skäl.     Här bokar du dig till enstaka tillfälle!


    Om du inte vill boka hela kursen eller paket, kan du enkelt boka in dig på enstaka gånger här.


    Anmälningsformulär:

    Obs! Kolla noga att din e-postadress blir rätt ifylld, annars kommer mitt svar inte fram till dig!

     
     
     
     
     
    Sommarpaket 5 ggr. Tisdagar kl 17.30-18.45 (850 kr)
     
    Ja, tack, jag önskar kvitto.
     
    Jag har läst och godkänner ovanstående villkor.